Wondergronds

Kunstfestival
Op het Kunsterf Norg organiseren we het Wondergronds Kunstfestival! Met een expositie van 16 kunstenaars over Mycelium en ander onderaards leven. Het evenement vindt plaats in een monumentale schuur en omliggend landschap met boomgaard.

Van 21 juni tot en met 12 juli 2024 is er vanalles te beleven op en rond het Kunsterf Norg. Het thema Mycelium komt terug in alle evenementen tijdens deze 3 weken van het Wondergronds Kunstfestival. Zo worden er wandelingen, lezingen, workshops, films en meer georganiseerd. 

1975 X Cirkelen
Mycelium is het ondergrondse netwerk wat zorgt voor alle leven onder en boven de grond. Dit is zo'n mooi onderdeel van de oerkracht van moederaarde. Ook in mijn kunstproject 1975 X Cirkelen gaat het over hoe alles naadloos - steeds opnieuw - op elkaar aansluit: zo wordt de dag weer nacht en de seizoenen bewegen door het jaar heen. 

De beweging van binnen naar buiten en andersom spelen ook een belangrijke rol in het leven van de mens. Dus zo ben ik benieuwd naar het ondergrondse netwerk in mensen met alle oerkrachten: wat leeft er aan de binnenkant...onderhuids...onder de buitenlaag....

Ervaringspad
Dit alles heb ik verbeeld in een belevingskunstwerk: het ervaringspad om te ervaren en te aarden, om te ontladen en op te laden :
1740/1975 ervaarding Uitnodiging

Wil je met mij mee doen om het rond te maken? In de boomgaard?...
Op zondagmiddag 23 juni ben ik zelf aanwezig om festivalgangers te ontvangen. Plus vrijdag 5 juli sta ik op het rooster van 12.00 - 17.00 uur om gasten welkom te heten. ( Misschien ga ik dit wel combineren met een activiteit of popup-workshop...) De entree is 2 euro per persoon (met extra kosten voor deelname aan workshop, lezing of film).


Festival Informatie
Meer informatie over het Wondergronds Kunstfestival op het Kunsterf Norg: met de uitgebreide agenda:
kunsterfnorg.nl 

Geluid van Mycelium 
Special voor het Wondergronds Festival heeft Jos Lok een muziekstuk gemaakt. Bij de openingsvoorstelling was deze muziek te horen en te beleven op Kunsterf Norg. Luister hier voor de totaal ervaring:  
Sounds : Fungi Complete : Jos LokOntwerp uitnodiging/flyer: Wondergronds Kunstfestival: Elisabeth Donkers ;-)    


Powered by webXpress